Toestel opsturen

post auto blauw

Lukt het niet om je toestel langs te brengen? of woon je niet in de buurt?
Dan kun je je smartphone, tablet, laptop of spelcomputer ook gewoon naar ons opsturen.
Meestal is je toestel dan weer binnen 24 uur gerepareerd en retour gestuurd.

Jouw toestel verdient alleen de beste service en daarom werken we niet alleen snel, maar ook scherp en secuur. Zo kun je rekenen op heldere, scherpe prijzen, de hoogste kwaliteit onderdelen, een goede nazorg en 6 maanden garantie. Dat is de service die alleen SPC Service je kan bieden.

De retourzending is gratis voor reparaties boven € 100,00. In alle andere gevallen brengen wij € 7,95 verzendkosten in rekening.

Vul de onderstaande gegevens om je reparatie aan te melden. Vul s.v.p. alle verplichte velden* in.  Als je liever de toegangscode niet aan ons wilt geven, verzoeken wij je het toestel graag zonder gegevens te versturen. Dit kan via Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle gegevens en instellingen.
  Let op: Maak vooraf wel een back-up.

  Verzendinstructies

  Stap 1:
  Vul het formulier in en druk op verzenden. Je ontvangt vervolgens van ons een bevestiging en indien al mogelijk een prijsopgave per email. Print deze email of schrijf het over.

  Stap 2:
  Verpak het defecte toestel samen met de verzendbevestiging in een goed beschermde envelop of doos. Zorg voor voldoende vulmateriaal.

  Stap 3:
  Noteer het adres van SPC Service op het pakketje:

  SPC Service
  Kruisweg 9
  6075 AL Herkenbosch

  Stap 4: Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het bij voorkeur aangetekend naar ons op. Zo is de inhoud van uw pakketje tot maximaal € 500,00 verzekerd tegen verlies en beschadiging. Is de waarde van uw toestel hoger dan € 500,00, maak dan gebruik van de verzekerservice van Postnl.

  Ontvangst en reparatie
  Na ontvangst van je pakketje gaan wij direct met jouw toestel aan de slag. Vervolgens gaan we eerst onderzoeken wat het defect is. Blijkt uit het onderzoek dat er iets anders met uw toestel aan de hand is of meer onderdelen defect zijn, dan nemen wij eerst contact met u op om e.e.a. te overleggen. Vervolgens gaan we repareren en kunnen we doorgaans je toestel binnen 24 uur* alweer terugsturen.

  De retourzending is gratis voor reparaties boven € 100,00. In alle andere gevallen brengen wij € 7,95 verzendkosten in rekening.

  * Dit geldt voor smartphones en tablets. Voor laptops, computers en spelcomputers kan een langere reparatieduur gelden. We stellen je uiteraard hiervan op de hoogte.